Internet ve službách dětí a mládeže

Jde o hlavní dlouhodobý projekt, který provozujeme od roku 2000, jehož součástmi jsou provoz Internettsudia pro děti a mládež, které slouží jako internetová kavárna pro děti, mládež, ale i dospělé, s výraznými slevami pro děti do 15 let (25,-- Kč/hod). Pořádáme zde kroužky Internetu prod ěti, ale i kutzy Internetu pro lidi seniorského a středního věku a o prázdninách pro děti příměstské internetové tábory.

Další aktivity tohoto projektu, které jsou neinternetové, uskutečňujeme prostřednictvím CVČ Kamarád, které provozujeme společně s TJ ORS Praha. Zde se věnujeme rodinné turistice, funguje zde Klub stolních her a šipek a natáčíme s dětmi amatérské filmy.

Nezanedbatelnou součástí tohoto projektu je provozování našich portálů pro děti, které najdete samostatně pod odkazem Naše weby. Na nich probíhají nejrůznější soutěže o ceny, informují o nejrůznějších akcích pro děti a jsou zde další aktivity dle jejich specifiky, která je od internetových magazínů, přes dětskou seznamku až po portály informačního a zábavného charakteru. Všechyn tyto portály kladou důraz na bezpečnost dětí na Internetu.

Další kategorií činnosti tohoto projektu jsou různé konference, např. o bezpečnosti dětí na Internetu nebo soutěže, např. JunWeb a Webparáda.

------------------------------------------------------------
Tento projekt je dlouhodobý a je pravidelně podporován dotacemi od MŠMT ČR a Magistrátu hl. m. Prahy.

Zpět

Sobota 20.04.2024

PageRank optimalizace PageRank.cz

Vytvořil
MF SOFT