Informační centrum dětí

Projekt Informační centrum dětí je zaměřený pro Prahu a má doplnit Informační centrum mládeže, které se zaměřuje na věkovou skupinu od 15 let, o informace pro děti do 15 let. Bohužel však projekt nedostal finanční podporu a rovněž je velmi nákladný, takže z vlastních sil jej budeme schopni uskutečnit asi z 5 až 10%.

Původně jsme chtěli rozjet provoz základních databází z také nepodpořeného projektu Zpravodaj ICOK v květnu 97 a tyto databáze byly 4.

Hlavní náplní tohoto projektu měla být informační telefonní linka, na které by byly poskytovány informace dětem a jejich rodičům o oddílech, klubech a kroužcích, do kterých by se mohly dle svých zájmů, místa bydliště a časových možností přihlásit.

Dále projekt předpokládá otevření konzultačního centra pro děti. V roce 1998 byl tento projekt podán na MŠMT ČR v rámci přímých dotací avšak nebyl podpořen.

V další fázi se připravovala realizace tohoto projektu formou informačního centra mládeže docházkového typu provozovaného v rámci internetstudia, ale ani na tento projekt se zatím nepodařilo sehnat finančí prostředky.

------------------------------------------------------------
Projekt je od roku 1996 ve stádiu příprav, zatím je realizován alespoň na Internetu na adrese http://www.detskyweb.cz/icd.

Zpět

Čtvrtek 18.04.2024

PageRank optimalizace PageRank.cz

Vytvořil
MF SOFT