Školící středisko ICOK

Tento projekt je zaměřen na pořádání školení o neziskových organizací pro neziskové organizace, které je sice zaměřeno pro děti a dětské organizace, ale má ve většině případů obecnou prospěšnost pro celý neziskový sektor. Projekt se zaměřuje na školení funkcionářů neziskových organizací v oblasti jejich řízení, hospodaření, vzdělávání funkcionářů a vedoucích. Dále jsou školení zaměřena na ekologii a právní postavení neziskových organizací. Většina školení je pořádána v kooperaci s dalšími organizacemi, tak že je vedou odborníci, kteří mají v dané oblasti praxi. Např. při pořádání zdravotního kurzu spolupracoval Český červený kříž v Praze 10, při pořádání školení pro vedoucí dětí a mládeže spolupracovali lektoři ze Sdružení klubů správných kluků ČR, České tábornické unie, pražské pobočky Sdružení přátel Jaroslava Foglara, Duhy a Galénovy nadace.

Tento projekt byl zahájen 1. 7. 96 a zakončen bude 1. 7. 97. Školící středisko ICOK bude samozřejmě dál pracovat i po skončení projektu a na tento projekt jistě naváží další obdobné projekty.

------------------------------------------------------------
Projekt probíhal od 1.7.96 až do současnosti, kdy ICOK získal akreditaci od MŠMT ČR na školení Vedoucí dětského koletivu.

Projekt byl ukončen k 31. 12. 2001, kdy skončila akreditace na školení vedoucích, která nebyla obnovena. Další možnosti jsou formou individuálního pokračování formou neakreditovaných školení pro vedocuí a o Internetu.

Zpět

Pátek 19.04.2024

PageRank optimalizace PageRank.cz

Vytvořil
MF SOFT